Botigues de joguines

Bateau LuneEl Petit Teatre d’Ombres no es ven només a llibreries, també n’hi ha a botigues de joguets, com Bateau Lune, jogueteria amb molt bona selecció a la Plaça de la Virreïna, i a Si Tu Véns, la ben sortida botiga de dalt de tot de Balmes, totes dues a Barcelona.

Cada vegada a més llocs

Lobo Feroz_la foto 3 (2)Ara que s’acosta el Nadal estem ampliant més i més les llibreries on es pot trobar el Petit Teatre d’Ombres. A Lleida, a Tarragona, a Reus… I més enllà, a València, a Albacete, a Valladolid… Deixem les referències de les llibreries a la pàgina “On comprar”

Cada lloc l’exposa com més li agrada, a El Lobo Feroz han fet aquesta combinació tan maca.

Nous punts de venda

Des de l’estiu es va ampliant el nombre de llibreries i botigues on es pot trobar el Petit Teatre d’Ombres, a Barcelona la Llibreria del Born, del Museu d’Història de Catalunya, de la Fundació Miró, i a latres llocs com Maó, Vilanova i a Geltrú, Mataró…

Nova edició del Petit Teatre d’Ombres

Un llum_2Un cop tots els exemplars del Petit Teatre d’Ombres distribuits i en gran part venuts, ens vam decidir a fer una segona edició. Està disoonible des de fa una mica i ja hem començat a servir.la a lagunes noves llibreries.

Hem afegit una millora, a dins porta una bossa per desar les siluetes ja tallades, serveix de  magatzem perquè no es perdin.

Cada vegada a més botigues

Teatret a  XalarJa som a trenta llibreries i botigues de joguines, la major part a Catalunya, algunes al País Basc, a Zaragoza, a Madrid i molt aviat a Andorra, ja han sortit els teatrets que van cap a la llibreria La Puça, d’Andorra la Vella.