El Dia del Llibre

El teatret a les parades

.

El Petit teatre d’Ombres també ha estat present a les parades de la Diada. L’hem fotografiat a la de la llibreria Calders (vertical), a Abracadabra (Dreta a dalt) i per casualitat ens hem trobat un petit comprador que el duia a les mans (dreta a baix). Esperem que expliqui moltes històries!

La Diada de Sant Jordi

Drac i cavaller_2La revista El Culturista ens va proposar que presentéssim la LLegenda de Sant Jordi a la festa que organitzen el Dia del Llibre, conjuntament amb la llibreria Calders, a l’Antic Teatre. Hem fet una posada en escena en amb poquíssimes variacions sobre el el guió que tenim penjat a la web, i avui ens ha encantat representar-la. Creiem que al públic que ens ha vingut a veure també li ha agradat molt.

St Jordi a l'Antic Teatre

El Nou teatret: Animals

Coberta AnimalsHem editat un nou teatret que es diu “Animals”. Hi ha siluetes d’animals de molts tipus, peixos, dofins, taurons, una balena, algues i decorats de mar… També foques, pingüins i blocs de gel. Animals de selva i sabana: girafa, elefant, tigre, lleó, pantera… I més propers, animals de bosc i muntanya.

Molt aviat serà a les llibreries.

 

Pop Up Store

Aparador_DSC04313_R40TLa setmana abans de Reis hem muntat una Pop Up Store. És al carrer Portal Nou, a l’espai in.vysible. Ho hem fet juntament amb altres marques catalanes que es dediquen a la producció i distribució de joguines, pensades per potenciar l’aprenentatge i el desenvolupament dels més petits; peces diferents i originals, que es diferencien dels joguets més convencionals.

 

Pop Up_DSC04312_R30In.vysible és un espai en el cor del barri del Born, que funciona como a suport perquè marques i dissenyadors tinguin el seu propi punt de venda o exposició temporal.

El divendres dia 2 de gener del 2015. a les 18 h presentem un petit concert de Marta Casals: Maila, un món de contes a través de la música,

Pop Up_DSC04311_R301422620_623421477748042_5901728748162216086_n

Maila, un món de contes…

Mayla_un mon de contes..La Marta Casals Balaguer, músic i mestra, ens explica la història de la Maila, filla d’una família que ha voltat pel món durant anys recollint tots els contes que s’explicaven als infants. Amb l’acordió a l’esquena i acompanyada del músic Iñaki Marquiegui ens interpretaran aquestes històries a través de la música. El primer treball discogràfic de l’espectacle ha sortit a la venda aquest passat mes de març de 2014 i recull cançons compostes per Marta Casals, totes en català i amb sonoritats que transiten del pop a la música simfònica, passant pel reggae i el funky.

P1010339_R30El concert incorpora el Petit Teatre d’Ombres per explicar algunes hsistòries.

Per més informació: www.maila.cat i www.martacasals.com