Archivo de la categoría: Sin categoría

Fira del Conte de Medinyà

Fira Conte MedinyaHem participat a la 9a Fira del Conte de Medinyà amb un taller del Petit Teatre d’Ombres, on proposem a grups de nens i nenes que juguin al seu aire amb el teatret.

Hem pogut veure en directe la capacitat de joc que dona, l’habilitat de nens i nenes per explicar-se històries i  l’efecte fascinant de les ombres.

Ens ha agradat molt formar part d’aquesta Fira, que té tanta convocatòria.

medinya 2     medinya 1medinya 3     medinya 9medinya 4     medinya 7

El Petit Tresor

Petit Tresor-st jordiDes d’aquesta Diada de Sant Jordi, La llibreria El Petit Tresor, de Vic, també ofereix el Petit Teatre d’Ombres entre els seus prestatges, i l’exhibeix a l’aparador.

Fira FESC

fesc_-parentalis

El Petit Teatre d’Ombres va tenir el seu lloc a la Fira de l’Economía Solidària, un gran punt de trobada i d’intercanvi per a tantes inciatives interesants. Formava part de l’estand de Parentalis.

El Dia del Llibre

El teatret a les parades

.

El Petit teatre d’Ombres també ha estat present a les parades de la Diada. L’hem fotografiat a la de la llibreria Calders (vertical), a Abracadabra (Dreta a dalt) i per casualitat ens hem trobat un petit comprador que el duia a les mans (dreta a baix). Esperem que expliqui moltes històries!

La Diada de Sant Jordi

Drac i cavaller_2La revista El Culturista ens va proposar que presentéssim la LLegenda de Sant Jordi a la festa que organitzen el Dia del Llibre, conjuntament amb la llibreria Calders, a l’Antic Teatre. Hem fet una posada en escena en amb poquíssimes variacions sobre el el guió que tenim penjat a la web, i avui ens ha encantat representar-la. Creiem que al públic que ens ha vingut a veure també li ha agradat molt.

St Jordi a l'Antic Teatre